Όροι και προϋποθέσεις

Το ανθοπωλείο μας διακρίνεται για την πλούσια ποικιλία ανθέων και φυτών που διαθέτει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εγχωρίων και εισαγομένων. Πρέπει όμως να λαμβάνεται υπ’ όψιν το γεγονός ότι τα άνθη και τα φυτά δεν είναι τυποποιημένα προϊόντα και πολλές φορές η διαθεσιμότητά τους επηρεάζεται από παράγοντες που δυσχεραίνουν την παραγωγή τους όπως η κακοκαιρία, φυτασθένειες κ.λπ. ή ακόμη απλά η μη διαθεσιμότητά τους στην αγορά λόγω έλλειψης ή μη παραγωγής (εκτός εποχής).
Επιλογές σας μέσα από τις διαθέσιμες κατηγορίες (φωτογραφία, κωδικός, τιμή) αποστέλλονται κατασκευασμένες από τους ειδικούς τεχνίτες του καταστήματός μας ακριβώς ίδιες με τα αντίστοιχα δείγματα στους προορισμούς που εμπίπτουν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Πάραυτα διατηρούμε το δικαίωμα να “παρεκκλίνουμε” στην επιλογή των ανθέων ή φυτών που αποτελούν μία σύνθεση και στο χρώμα και στο είδος, όταν αυτά δεν είναι διαθέσιμα στην αγορά ή όταν είναι εκτός στοκ του καταστήματός μας. Σε κάθε περίπτωση βέβαια το είδος που θα παραδοθεί θα είναι αισθητικά και οικονομικά ίσο του προβαλλομένου στον κατάλογο δείγματος. Αν λοιπόν δεν επιθυμείτε τέτοιου είδους αλλαγές (όποτε αυτές είναι αναγκαίες), παρακαλούμε να το σημειώνετε στο αντίστοιχο πεδίο παρατηρήσεων της φόρμας παραγγελίας. Τότε αν δεν μπορούμε να εκτελέσουμε επ’ ακριβώς το προβαλλόμενο στον κατάλογο δείγμα μας, θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα και σαφώς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Διαφορετικά αποδέχεστε το “δικαίωμα παρέκκλισης”.
Παραγγελία με επιλογή προϊόντος που έχει προορισμό άλλες πόλεις της Ελλάδος ή το εξωτερικό εκτελείται από συνεργαζόμενο ανθοπωλείο και σε αυτές τις περιπτώσεις ο συνεργάτης έχει υποχρέωση να εκτελέσει τη παραγγελία επακριβώς, όσον αφορά την αξία χρέωσης και να προσεγγίσει το στυλ και την επιλογή των ανθέων. Δηλαδή το δικαίωμα παρέκκλισης θεωρείται δεδομένο.
Έχετε τη δυνατότητα γενικά σε κάποια σύνθεση να μας προτείνετε τα χρώματα της αρεσκείας σας διατηρώντας το στυλ της.
Οι παρατηρήσεις σας για πιθανές τροποποιήσεις συνθέσεων όσον αφορά χρώματα ή λουλούδια θα υποβάλλονται στο αντίστοιχο πεδίο «παρατηρήσεις» στη φόρμα παραγγελίας ή θα αποστέλλονται με ένα ξεχωριστό e-mail. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

 

Πολιτική προστασίας

Το www.ntalaperas.gr λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών του διαδικτυακού μας τόπου τόσο κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες του όσο και κατά την είσοδο στην περιοχή περιορισμένης πρόσβασης για την χρήση από τους εξουσιοδοτημένους χρήστες – συνδρομητές αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.
Διευκρινίζεται ότι το www.ntalaperas.gr δεν λαμβάνει κανένα στοιχείο από τους επισκέπτες και χρήστες των ιστοσελίδων και των περιοχών του διαδικτυακού μας τόπου, στις οποίες υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση, και εγγυάται ότι από το χρησιμοποιούμενο λογισμικό δεν γίνεται αυτόματη ανάληψη στοιχείων επισκεπτών. Η Εταιρία λαμβάνει μόνο στοιχεία από τους συνδρομητές αυτής στο πλαίσιο της συνδρομής, τα οποία της γνωστοποιούν οι ίδιοι συνδρομητές αυτής. Δεν ευθυνόμαστε επίσης για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται η επιχείρησή μας για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών.
To www.ntalaperas.gr σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη, χωρίς σφάλματα λειτουργία του Διαδικτυακού Τόπου και δε φέρει ουδεμία ευθύνη από τις δυσχέρειες ή από την διακοπή πρόσβασης για τεχνικούς λόγους και εν γένει από προβλήματα που επηρεάζουν ή αναστέλλουν για εύλογο χρονικό διάστημα τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και του δικτυακού τόπου γενικότερα.
Το www.ntalaperas.gr σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και επιδιώκει να τα προστατεύσει. Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν 2472/97 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Στη συνέχεια παρατίθεται η πολιτική και η σημασία της για εσάς, τον χρήστη του ιστότοπου.

 

Προσωπικά δεδομένα

To www.ntalaperas.gr δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα (ΠΔ) (π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο, επάγγελμα) εκτός εάν μας τα παράσχετε οικιοθελώς. Θα σας ζητηθούν ΠΔ εάν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες σελίδες του δικτυακού μας τόπου, επί παραδείγματι: Δημιουργία Λογαριασμού.
To www.ntalaperas.gr μπορεί κάνει χρήση των ΠΔ που μας παρέχετε on-line για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας. Επιπλέον, η εταιρία μας δεν μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές με τρίτα μέρη παρά μόνο μπορεί να χρησιμοποιήσει την λίστα (ΠΔ) για να αποστείλει πληροφορία τρίτων.
Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να “αρνείται” την εκτέλεση παραγγελιών όπου παρουσιάζονται ελλείψεις ή ασάφειες στα στοιχεία της φόρμας παραγγελίας. Επίσης δύναται να “αρνείται” την εκτέλεση παραγγελιών οι οποίες έχουν πληρωθεί με ασαφή τρόπο (άλλος αποστολέας & άλλος που πληρώνει κ.λ.π.). Σε αυτές τις περιπτώσεις φυσικά επιστρέφονται τα χρήματα στον χρήστη που έχει πληρώσει για αυτές. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις προκειμένου να βρίσκεται σύντομα μία λύση και να ξεκαθαρίζονται τα στοιχεία, είναι δυνατή η επικοινωνία και αναφορά στην παραγγελία και με τα δύο μέρη (αποστολέα & παραλήπτη) χωρίς αυτό να θεωρείται παραβίαση του προσωπικού απορρήτου.

 

Ασφάλεια

Έχουμε λάβει μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας. Το σύνολο των πληροφοριών που σας αφορούν δεν διοχετεύεται εκτός των γραφείων μας.
Μόνο το προσωπικό του www.ntalaperas.gr που χρειάζεται τις πληροφορίες αυτές για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη εργασία, έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα. Το προσωπικό μας πρέπει να χρησιμοποιήσει απόρρητες λέξεις-κλειδιά (passwords) για να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες. Επιπλέον, οι διακομιστές όπου αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα φυλάσσονται σε ασφαλή εγκατάσταση. Ο ιστότοπος διέπεται από μέτρα ασφαλείας για την προστασία από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση της πληροφορίας που ελέγχεται από το www.ntalaperas.gr.

 

Κοινοποίηση μεταβολών

Εάν μεταβληθεί η παρούσα Πολιτική του www.ntalaperas.gr για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα καταγράψουμε τις μεταβολές στην παρούσα σελίδα, παρακαλούμε να τις μελετάτε τακτικά.

 

Αποδοχή της Πολιτικής μας

Η χρήση του ιστότοπου προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους όρους που θέτει η Πολιτική του www.ntalaperas.gr για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με την εν λόγω πολιτική, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του Ιστότοπου. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο μετά από την κοινοποίηση μεταβολών στην Πολιτική του www.ntalaperas.gr για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τις μεταβολές.

 

Ερωτήσεις

Σε περίπτωση που έχετε κάποιες ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα Contact Us.

 

Ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Alpha e-Commerce
Secure Online Transactions “VERIFIED BY VISA”, “MASTERCARD SECURE CODE” & “AMERICAN EXPRESS SAFEKEY”

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα Alpha e-Commerce της Alpha Bank, που προστατεύεται με τις υπηρεσίες “VERIFIED BY VISA” “MASTERCARD SECURE CODE” και “American Express SafeKey”.
Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank.
Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard ή AMEX καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Το σύστημα της Alpha Bank αποδέχεται πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS και AMEX (όλων των τραπεζών).


Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το www.ntalaperas.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΠΟΝΑ

  • Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μέχρι (1) ημέρα πριν από την ημερομηνία παράδοσης. Σε αυτή την περίπτωση σας επιστρέφεται ακριβώς το ποσό για το οποίο έχετε χρεωθεί.
  • Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις παραγγελιών που υποβάλλονται αυθημερόν για εκτέλεση την ίδια ημέρα. Ακόμη και στη περίπτωση όπου ο αποστολέας “αλλάξει γνώμη” και δεν επιθυμεί την αποστολή των λουλουδιών, μπορούν αυτά να μην αποσταλούν αλλά η χρέωση του αρχικού ποσού δεν επιστρέφεται. Αυτό συμβαίνει διότι μόλις λάβουμε μία παραγγελία προχωρούμε αμέσως στη κατασκευή του σχετικού προϊόντος επεξεργαζόμενοι τα λουλούδια που είναι απαραίτητα ,τα οποία με την πιθανή ακύρωση της παραγγελίας είναι αδύνατο να τα επιστρέψουμε στη θέση τους στην αρχική τους κατάσταση χωρίς τη σχετική ζημιά.
  • Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις, ούτε επιστροφές χρημάτων που αφορούν σε παραγγελίες με προορισμούς την Υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αττικής) και το Εξωτερικό και οι οποίες προωθούνται για εκτέλεση σε συνεργαζόμενο μέλος του δικτύου μας.
  • Ως αποδεικτικό επιβεβαίωσης παράδοσης ισχύει η υπογραφή του παραλήπτη στην αντίστοιχη φόρμα παραγγελίας. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου δύναται να υπογράφει και τρίτο πρόσωπο, σε παραδόσεις σε χώρους όπως κοιμητήρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εταιρίες κ.λπ. όπου δεν είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας στον ίδιο τον παραλήπτη.
  • Επειδή όμως τα λουλούδια είναι ένα ιδιόμορφο είδος το οποίο σχεδόν πάντα αυτός που το αγοράζει το στέλνει σε κάποιον άλλο ο οποίος μπορεί είτε να μη το δέχεται, είτε απλά να αρνείται να υπογράψει, είτε να επιφυλάσσεται και να μην υπογράφει ότι παρέλαβε καλώς κ.λπ. σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί η μη ύπαρξη υπογραφής του παραλήπτη στη φόρμα παραγγελίας αιτία άρνησης της χρέωσης της παραγγελίας και αμφισβήτησης αυτής.
  • Παράπονα σχετικά με την καλή ποιότητα των παραδιδόμενων προϊόντων γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ την ίδια ημέρα της παράδοσης και ΜΟΝΟ από τον αποστολέα (ο οποίος έχει χρεωθεί και την αξία αυτών) και όχι μεταγενέστερα, εγγράφως με fax ή e-mail. Σε αυτές τις περιπτώσεις αποστέλλουμε αμέσως αντιπρόσωπό μας στον παραλήπτη της παραγγελίας, ελέγχουμε το προϊόν και εφ’ όσον πράγματι διαπιστώσουμε πρόβλημα, αντικαθιστούμε αυτό με νέο.

Η χρήση του ιστότοπου www.ntalaperas.gr συνεπάγεται αυτόματα ότι αποδέχεσθε τους παραπάνω όρους.