Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Αντικαταβολή Μετρητοίς (χωρίς επιπλέον χρέωση)
 • Με μετρητά στο κατάστημα
 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο ntalaperas@gmail.com.                                                                               
  Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 152/61277386
  ΙΒΑΝ: GR9401101520000015261277386
  Όνομα Δικαιούχου: Νικόλαος Νταλαπέρας
  * Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.
 • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Alpha Bank.
 • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
  Σημείωση: To Masterpass είναι μία νέα υπηρεσία της Mastercard για την οποία δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια επιπλέον υλοποίηση παρά μόνο να εμφανίσετε το λογότυπο στην σελίδα σας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Alpha Bank: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727 είτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της υπηρεσίας: http://www.masterpass.gr/#el-gr/formerchants.

 

Αποστολή Λουλουδιών

 • Αποστολές εντός Αττικής
  Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικά χρονικά διαστήματα της ημέρας:
  1) Οποιαδήποτε Στιγμή
  2) 09:00-13:00
  3) 12:00-18:00
  4) 18:00-22:00
 • Αποστολές εκτός Αττικής
  Θα πρέπει να σημειωθεί στις παρατηρήσεις της παραγγελίας και κάποιος από το κατάστημα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περαιτέρω πληροφορίες.
 • Αποστολές προς εξωτερικό
  Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας στο τηλέφωνο 2109615777 ή μέσω e-mail στο ntalaperas@gmail.com.

* Σημειώστε ότι αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ της κατάθεσης και της αποστολής σας, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιβεβαίωσή της.
* Για παραγγελίες που γίνονται μετά τις 19:00, η αποστολή τους μετατίθεται αυτόματα για την επόμενη ημέρα.
* Για παράδοση στο διάστημα 09:00 – 13:00, η παραγγελία θα πρέπει να έχει δοθεί τουλάχιστον 1 μέρα πριν την ημερομηνία παράδοσης της.
* Στο ntalaperas.gr, για κάθε αποστολή σας, χρεώνεστε ξεχωριστά και με ένα κόστος μεταφορικών, αντίστοιχο του τόπου παράδοσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να κάνετε παραπάνω από μία αποστολές, θα πρέπει να εκτελέσετε διαφορετική παραγγελία για κάθε μια αποστολή.
* Οι αποστολές εκτός Αττικής και εξωτερικού θα εκτελούνται μέσω του συνεργάτη μας Cosmoflora.